Levél küldése nekünk | Főoldal | Intró

Termékeink
Limtec lézerterápiás óra
Vér és lézer avagy új út a fényterápiában - könyv
Talpmasszázs gép
Polraizált fényű gyógylámpa
Ceramia matrac
Ceramia garnitúra
Garnitúrák
Párnák
Dísztakarók
Ortopéd
vákuum matrac
Biomágneses term.
Infrater. lepedő, ágymelegítő
Inox edények
Masszázs fotelok
Egyéb

Infomációk
Magunkról
Állás lehetőség
Online kapcsolat
Visszajelzések
Elérhetőségek
A Sweet Dream garnitúra

Hőmérséklet stabilizáló hatás
A Sweet Dream alvásrendszer szövete biokeramikus aktív rostokat tartalmaz. Ezek a különleges rostok alkalmasak a testünk által kibocsátott infravörös sugarainak felfogására és visszaverésére. Így a visszairányított energia is a test rendelkezésére áll, és a testünk regeneratív folyamatokra tudja felhasználni. Ideális alváshőmérséklet keletkezik, amelyet a saját testhőmérséklet szabályoz: a test saját, visszavert infravörös hője a mélyebb szövetrétegekbe tud hatolni, és ott fejti ki jótékony hatását. A használatba vett mélymelegítő hatás segítségével az izomzat kényelmesen ellazulhat, így a pihenés és regenerálódás garantált. Az alvásrendszer természetes hatásmódja a külső hőmérséklet egyidejű izolálásával, a test saját, infravörös hőjének visszaverődésén alapszik.

Száraz hatás
Az igazán pihentető alváshoz elengedhetetlenül fontos, hogy az alvás során keletkező nedvességet elvezessük a szervezetünktől. Különösen a nyári hónapokban sokan tapasztalnak kellemetlen nedves, ragadós érzést, amit az izzadás okoz. A Sweet Dream használatával ez a kellemetlenség megszűntethető. A különleges szövet ugyanis gyorsan felszívja az izzadás okozta párát és a rengeteg mikrocsatornán keresztül - hasonlóan egy vezetékhálózathoz - elvezeti a test közeléből. A nedvesség a felszíni szövetrétegbe jutva gyorsan elpárolog.

Antibakteriális hatás
Amikor alvás közben a testünk hőmérséklete emelkedik, számos baktérium és kórokozó szaporodhat el, ami veszélyeztetheti az egészséget. A Sweet Dream használatával eredményesen veheti fel a harcot a különféle kórokozókkal szemben. A kerámia szövet egy különleges eljárással készül. A polimerizációs eljárás során egy antiszeptikus, szerves, a penészgombáknak ellenálló adalékanyagot adnak a biokerámia rostokhoz. Ez a gyártásmód az anyagnak tartósan kedvező tulajdonságokat ad. A Sweet Dream antiszeptikus hatása több mint 200 különböző baktérium ellen kiváló.

Könnyen mosható, gyorsan szárad
A Sweet Dream alvásrendszer könnyen kezelhető, mosógépben kímélő programon mosható, gyorsan szárad. A kiváló nedvesség eltávolító képességét laboratóriumi teszteken is igazolták. A 100%-ban nedves szövet kb. 50 perc elteltével már csak minimális nedvességet tartalmaz, 100 perc elteltével pedig tökéletesen száraz.

Megbízható minőség
A Sweet Dream alvásrendszer anyagai szigorú minőségi elvárások szerint, folyamatosan ellenőrzött körülmények között készülnek. A gyártás során az ISO 9001 minőségirányítási rendszer előírásait alkalmazzák. A különleges szöveg ÖKO-Tex minősítéssel is rendelkezik, és több független minőségvizsgáló laboratórium és intézet is vizsgálta, többek közt a JFRI Japánban.Érdeklődjön a termékkel kapcsolatban. (Kattintson ide)Vissza a főoldalra

Minden Jog Fentartva! | © 2004 | Baldauf Hungary Kft.
Oldal teteje!